dimecres, 23 de novembre del 2011

Nova carta dirigida als presidents. Que la democràcia arribi a la Federació!

Benvolgut/da President/a,


Em dirigeixo a tu per demanar-te que facis possible que es produeixin eleccions el proper 17 de Desembre i la veu dels clubs s'escolti a la Federació, la nostra Federació. Els actuals estatuts exigeixen que, per poder participar a les eleccions, els aspirants a candidats han d’aportar l’aval del 10% dels presidents dels clubs (entre 50/55 avals).

Ara no et demano el teu vot, et demano el teu aval, et demano el teu ajut per poder participar a les eleccions i que la democràcia arribi a la Federació i sigui el referent a l'hora de triar entre les diferents opcions. Després, un cop escoltades les diferents propostes, cadascú votarà aquella candidatura que consideri que representa millor els interessos dels clubs i del nostre esport.

Amb el teu aval faràs possible que aquest fet es produeixi, faràs possible que hi hagi eleccions i que no es presenti una candidatura única que, segons marquen els estatuts, s'autoproclamaria sense necessitat de votacions, independentment del seu programa i de les persones que la integrin.


Amb el teu aval pots garantir que s`engegui un procés democràtic on tothom pugui expressar les seves idees i ser escoltat. Es també una aposta per tu mateix, i per a tots els socis dels clubs que conformen la Federació, per aconseguir que cap de nosaltres pugui veure impedit poder optar a la presidència de la Federació per unes imposicions estatuàries que, finalment, el que fan és garantir que els que ja estan en el govern de la Federació, com és el cas de la llista encapçalada per membres de l’anterior Junta, avui dimitida, es puguin perpetuar, per entrebancs gairebé insalvables com ara l’exigència d’aportar un 10% dels avals disposant tan sols de dues setmanes per aconseguir-los.


Per donar el teu aval ens trobaràs el dimecres 23 de novembre de 17:00 a 18:00 a Barcelona al carrer Peñíscola, 4 ( davant de Cicles Medina) o el mateix dia de 18:30 a 19:30 al bar del Velòdrom. També hi serem al bar del Velòdrom el divendres 25 i dilluns 28 de 18:00 a 19:30. Només et caldrà venir personalment a signar o enviar una altra persona amb el full d’avals signat per tu com a president/a i la fotocòpia del teu DNI.


Si tens dificultats per venir, contacta abans del 28 de novembre a través d’aquest mail (martoscalpena@yahoo.es) o truca’ns (636 45 61 80 o 619 55 95 44) i te’l vindrem a buscar.



Fem possible la democràcia real.


Fem possible la participació.


Fem escoltar la veu dels clubs.



Candidatura del canvi.


Som-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada