dimecres, 16 de novembre del 2011

Carta als presidents i presidentes dels clubs i associacions ciclistes de Catalunya

Aquesta és la carta que hem enviat als presidents i presidentes dels clubs i associacions ciclistes de tota Catalunya, demanant un cop més el seu suport per que es produeixi el canvi que moltes persones desitjen que es produeixi a la Federació Catalana de Ciclisme a partir del mes de desembre.


A més us recordem que podeu llegir el nostre manifest, tant a notícies anteriors com al subapartat corresponent. SOM-HI!


Benvolgut/da president/a,


Com ja coneixes, fruit d'una moció de censura i arran la dimissió de l'anterior Junta, la nostra Federació es troba immersa en un procés electoral, segons es va acordar a l'assemblea del passat dissabte 12 de novembre, que ha de finalitzar el proper 17 de desembre, dia en el s'escollirà la nova junta.Un equip de persones de diferents clubs hem decidit presentar una candidatura que posi fi a l'actual situació de crisi econòmica i esportiva a la que s'ha arribat com a conseqüència d'una gestió deficient, a on els interessos personals i els enfrontaments han estat per sobre dels interessos dels clubs i, en definitiva, del ciclisme català.


Un tret diferenciador de la nostra candidatura és que està formada, bàsicament, per persones lligades al ciclisme de base, amb molta experiència en liderar els equips i les activitats pròpies dels clubs i sense cap lligam ni compromís amb la manera de fer dels que fins ara han estat dirigint la FCC.


Per fer possible el canvi que representa la nostra candidatura i que aquesta es pugui presentar a les eleccions, necessitem comptar amb el teu suport. Si consideres que alguna cosa diferent s'ha de fer per superar la precària situació en la que es troba la nostra federació cal que ens facis arribar el teu aval.


Per tal que coneguis el nostre projecte, et trametem adjunt un díptic en el que apareixen els valors que han de guiar la nostra acció futura i la presentació de Ramon Martos que encapçala la nostra candidatura. Només amb el teu suport aconseguirem liderar un nou projecte en benefici del ciclisme català. És per aquest motiu que ens permetem fer-te arribar el document de recollida dels avals. Si així ho consideres, ens ho pots notificar abans del 22 de novembre a través d'aquest mateix mail o bé trucant al 636 45 61 80 i ens posarem en contacte per tal de recollir-lo. Mobilitzem-nos.


NO ESPEREM QUE LES COSES CANVIN FEM QUE CANVIIN.


Entre tots aconseguirem fer una federació dels clubs i per als clubs!!!


Gràcies per avançat.

Equip de la Candidatura del Canvi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada