dilluns, 28 de novembre del 2011

Aquest cap de setmana ha esta molt mogut i cada vegada ens acostem més a disposar dels cinquanta avals: El dissabte vam estar a Girona, Premià de Mar i Cambrils on vem recollir uns quans avals de diferents clubs. Durant el diumenge hem estat a la carrera de ciclocross de Mataró, a una cursa de BTT per parelles de Arenys de Munt i, finalment, a la Prehistórica - BTT de la Roca del Vallès, on també vem poder intercambiar algunes idees amb diferents presidents de clubs catalans i conseguir el seu aval. Per tant, volem agraïr als presidents, membres i representants d'aquests clubs la seva voluntat de canvi.


Durant aquests últims dies, molts dels presidents i membres dels clubs que ens avalen ens han traslladat el seu malestar amb el funcionament defectuós i burocràtic de l'actual Federació Catalana de Ciclisme. La nostra voluntat, com venim dient des del principi, és la de canviar aquesta situació, i ho canviarem entre tots! Tot i això, aconseguir els avals només és el primer pas i per això seguim treballant sense parar.

Una altra bona notícia és que s'ha incorporat a l'equip del canvi en Custodio Pareja Garrido. En Custodio es un home lligat al mom del ciclisme de carretera des de jove i , actualment, és el president del C.C. Cavall Bernat, des d'on realitza una gran feina d'impulsió del ciclisme egarenc.

Les eleccions a la Federació Catalana de Ciclisme estàn molt a prop d'ésser una realitat. A tots aquells clubs que encara no hagueu donat els vostres avals, us recordem la importància que suposa el fet de que es produeixin eleccions a la presidència de la FCC. Podeu contactar amb nosaltres per telèfon o per correu electrònic -- Adhesió.

La candidatura del canvi.

Som-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada