dimarts, 6 de desembre del 2011

NO "tanquem per vacances" SEGUIM TREBALLANT!

Durant aquests dies seguim treballant perquè la nostra candidatura sigui un èxit a les eleccions a la presidència que es celebraran el proper dia 17 de desembre, a la seu de la Federació Catalana de Ciclisme. Durant aquests dies hem contactat amb molts de vosaltres per presentar-vos el nostre programa, i seguim contactant dia a dia amb els més de 500 clubs que formen la Federació. Ben aviat penjarem en aquest blog més material informatiu sobre la nostra candidatura, perquè tothom pugui informar-se sobre qui som, que volem canviar, i fins a on volem arribar.

També hem estat entrant informació sobre els membres del nostre equip (i quin equip!), i en els propers dies esperem tenir tota la secció completa.

No deixeu de seguir-nos a través d'aquest blog i del nostre compte Twitter. També us animem a que feu comentaris al nostre blog o a que ens envieu missatges via Twitter per explicar-nos quines són les vostres inquietuds.

Ja queda menys per les eleccions. Seguim treballant.

La candidatura del canvi.

Som-hi!

2 comentaris:

  1. gràcies! Ja era hora q algu expliques unj mica el q vol fer. Trobo a faltar moltes coses, jo pel meu cantó trobo a faltar q pasarà amb el ciclisme d competició d carretera. Una altre cosa q no trobo gens bé es el sistema per escollir president, ja q es tracta els clubs x igual sense tenir encompte qina tasca desarrollen. Vull dir q no es el mateix un club d diumenge i butifarra (molt respectable) q un club amb ciclisme d base i organitzador d'events ciclistes.

    ResponElimina
  2. Gracies per el teu comentari. Respecte el ciclisme de competició en carretera compartim el teu neguit respecte al futur del mateix ja que any rere any ha anat davallant. En el programa considerem aquest aspecte com el nucli de la nostra federació i per tant un dels principals problemes a millorar de forma immediata.
    Respecte al sistema de vot, un club un president considerem que s`ha de fer una revisió que ponderi molt més aquest criteri amb nous paràmetres entre els quals pot estar el que tu proposes. Salut,força, responsabilitat i valentia per fer canvis.

    ResponElimina