dilluns, 19 de desembre del 2011

Comunicat de la Candidatura del Canvi sobre les eleccions a la presidència de la FCC.

Benvolguts companys i companyes,
Finalitzat el procés electoral, volem desitjar al nou president i a la nova junta molta sort en aquesta nova etapa de la Federació Catalana de Ciclisme per tirar endavant el seu projecte.

Volem fer arribar de nou el nostre agraïment a tots els presidents i presidentes dels clubs que en el seu dia ens vau donar el vostre aval i a les 33 persones que, superant les barreres de la distància i les dates pre-nadalenques, us heu desplaçat a Barcelona des de tots els racons de la geografia catalana per tornar a dipositar en la nostra candidatura la vostra confiança en forma de vot.
Volem donar les gràcies, també, a totes i cadascuna de les persones que, de forma desinteressada, heu participat més que activament per aconseguir que el programa de la Candidatura del Canvi esdevingués una realitat.
Finalment, volem agrair a tots els mitjans l'interès i el temps que ens heu dedicat per escoltar-nos i per difondre el nostre programa a través d'una entrevista, d'una imatge o d'un reportatge, i també a aquelles persones que de forma individual ens heu seguit a través del nostre blog, del canal twitter, del canal youtube, de la web ciclisme.cat o dels blogs amics.

Com a equip de la Candidatura del Canvi només ens resta felicitar-nos per la feina feta des de la il.lusió de poder fer que les coses fossin diferents en uns temps difícils per a la Federació i per al món del ciclisme
Des d'ara, i en endavant, seguirem treballant per al ciclisme català des de la seva base, que són els clubs, intentant deixar la nostra empenta fins allà on arribin les nostres forces.

Ara més que mai: SOM-HI!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada